14 de febr. 2008

Marisol lo vale!


Visita la web de campanya d'Esquerra Unida - Els Verds. www.marisolramirez.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Desenes de militants d'EUPV de la ciutat de València es donen de baixa del partit
Paral·lelament s'ha constituït la secció de la ciutat d'Iniciativa del Poble Valencià

Desenes de militants d'EUPV de la ciutat de València, afiliats al col·lectiu de 'Ciutat Vella', han decidit de donar-se de baixa del partit. Tots passaran a formar part d'Iniciativa del Poble Valencià (IPV), formació nascuda a final de 2007 amb membres del corrent crític d'EUPV Esquerra i País. I integraran el nou col·lectiu d'IPV de la ciutat de València.

La diputada i cap de llista de la coalició entre el Bloc, IPV i els Verds al Congrés per València, Isaura Navarro, i la diputada i síndica-portaveu del grup parlamentari de Compromís pel País Valencià, Mònica Oltra, militaran en aquest col·lectiu. Al costat també hi haurà Alfons Puncel (membre del Consell Polític d'EUPV de València i del Consell Nacional d'EUPV), Vicent Benavent (membre del Consell Nacional del partit), Enric Bataller (membre de la sindicatura de greuges) o Feliciano Albaladejo (ex-regidor d'EUPV a l'Ajuntament de València).

Amb aquesta sortida de més del 90% dels afiliats, desapareix la secció d'EUPV al centre de la ciutat de València, car s'ha quedat sense estructura orgànica.

Magí Moranta ha dit...

uffff....quina poreta fa la candidata! no té sentit del ridícul vestida de palestina? ella té casa, cotxe i pasta...no com la gent dels camps de Ramalah. Patètic.

la web no m'agrada. i l'ús de castellà-català és respectable però no ajuda gràficament a la web.

....per cert algú pot fer-li arribar a la candidata que sigui una mica més simpàtica i què saludi pel carrer?

Alexandre Charles ha dit...

A palabras necias, oídos llenos de cera. O no era así?