1 d’ag. 2008

Platja de Palma, Adriaan Geuze i en Francesc Buils.




Les darreres notícies sobre la Platja de Palma no són gaire agradables. N'Inma de Benito, fins ara gerent del Consorci de la Platja de Palma ha dimitit del seu càrrec. Des dels mitjans de comunicació s'apuntava que aquesta decisió es produïa per retornar a la seva anterior feina com a gerent de l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma. La realitat no pot ser una altra, el nostre honorable Conseller de Turisme Francesc Buils ha forçat aquesta dimissió. L'idea de tenir una persona molt competents al front d'aquest projecte no li acabava d'encaixar i en recents declaracions deia que estava pensant posar al capdavant del Consorci a una empresa privada. No és d'estranyar coneixent a la gent d'UM, oficines de col·locació a les empreses i institucions que controlen. Amb el beneplàcit, això sí, de n'Aina Calvo, na Francina Armengol, en Francesc Antich i en Joan Mesquida. Persones que podrien haver aturat això si haguessin posat una mica d'interès, .

Com podem comprovar, a aquesta la nostra petita illa, hi ha gent que prefereix el dirigisme polític abans que un futur per la Platja de Palma.

Dins aquesta xarxa d'aldarulls es troba n'Adriaan Geuze, autor de la reforma. Avui al Diario de Mallorca publiquen una entrevista que li han fet.