17 de des. 2007

El PP insta a buscar alternativas al Mónaco para los transeúntes

Després d'algunes setmanes intenses en el nucli de s'Arenal degut al trasllat del SAPS de Ca'n Pere Antoni cap a l'hotel Mónaco surten els del PP instant a en Grosske (ja que indirectament es així) a que trobi alternatives.

Les queixes han sorgit per part de l'Associació d'hotelers de la Platja de Palma i d'una de les associacions de veïnats de la zona. La senyora ex-batlessa va dir fa unes setmanes que no tenien cap ubicació pensada abans de les eleccions i que retardarien la construcció del Palau de Congressos si hagués fet falta (JA!)

L'histerisme s'ha colat dins la ciutadania de s'Arenal, han començat a córrer rumors que els famosos transeünts són ex-convictes, violadors, politoxicomans... Bé una sèrie de bajanades.

Existeixen altres focus en el que haurien de preocupar-se aquests dos col·lectius, especialment els hotelers. Perquè no es queixen dels grups d'alemanys que hi ha a la plaça del Caprabo menjant dels cubs del fems? I de la gent que viu (dic viure perquè mengen, pixen i es renten) a la Plaça Riu? O dels grups de delinqüència organitzada que operen a la zona?

Aprofitin hi demanin per la seva clientela. Que per aquesta contraprestació en recuperin d'altres. Augment de la freqüència de la línia 23 de bus, conexió de l'aeroport amb la Platja de Palma, més presència policial, més neteja de carrers, llums de nadal per reactivar la zona a l'hivern (pareix una beneitada però no ho és)...

He de seguir? A més la situació del SAPS a l'hotel Mónaco és provisional.