2 de set. 2008

El Partido de la Ciudadanía insta a sus simpatizantes a protestar con el SAD

El que passa arreu i ningú diu res.

El nostre "estimat" ex-president del Govern, JM Aznar inaugurà de forma no oficial la T4 de Barajas l'any 2004. Aquell dia la majoria de treballadors no varen anar a fer feina per la visita del "bigotitos". Encara record com un Senegales havia perdut 30€ aquell dia. Es a dir, cobrava per dies de feina i supòs que no tendria contracte. I si es posa malalt? Cobra?

Algú es queixà a AENA per aquest tema? on eren el sindicats a l'hora de denunciar les jornades de fins a 16 que es fan a obres com aquestes? els treballadors es queixaven a l'empresa o demanaren responsabilitat directe a Fco Álvarez Cascos?

Les condicions laborals a Espanya són tercermundistes. Els sindicats no són forts com a altres països. Quanta gent hi ha que fa hores extres per poder arribar a assolir un sou digne? Si hagués sous dignes, aquestes hores extres, no les podrien ocupar altra gent i reduir així la taxa d'atur?

D'acord que les condicions laborals del personal del servei del SAD són molt millorables. En aquests moments l'Ajuntament de Palma es troba lligat de mans i peus i fins que no acabi el contracte a l'Abril no pot modificar les condicions.

I aquests de ciutadans, s'han molestat en conèixer el problema de fons?