8 de febr. 2008

L@s guap@s al Senado!

 
Aquí els teniu, són en Gómez i n'Emylse, el nostre candidat i la nostra candidata pel Senat. Amb bones idees, joves, responsables i molt curros! Fan la parella ideal, en el sentit de llista electoral, mal pensats!!!
Posted by Picasa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ICV dóna suport a Isaura Navarro i refusa pactar amb EUPV
La formació diu que, si la diputada d'IdPV surt elegida, exigirà que s'integri al grup d'IU-ICV

El secretari general d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Jordi Guillot, ha mostrat tot el suport de la formació a la candidata d'Iniciativa-Bloc-Verds, Isaura Navarro, i ha deixat clar que ICV no té res a veure amb el projecte que representa la direcció d'EUPV que, segons Guillot, és sectari i propi del passat. Per això, Iniciativa s'ha compromès a exigir que Navarro s'integri al grup parlamentari d'IU-ICV, en cas que surti elegida, i a refusar pactar amb EUPV.

Guillot ha recordat que ICV i IU (federació que inclou EUPV) tenen un acord polític, però ha precisat que el seu referent al País Valencià és Iniciativa del Poble Valencià (IdPV), i no pas EUPV.

Precisament, després de la escissió d'EUPV amb IdPV, una de les grans incògnites al País Valencià serà com es reconfigurarà el panorama polític el 9-M.

Alexandre Charles ha dit...

Pos vale! Molt bé, però a mi això "me resbala". Jo tenc una mega-super candidata que és na Marisol Ramírez. Les bregues dins les altres federacions d'Esquerra Unida no van amb jo. D'acord puc tenir la meva opinio, però es que aquestes disputes a IU són normals, perquè som democràtics i el diàleg com la confrontació estan al ordre del dia. També fa relativament poc que estic a EU, i el meu coneixement és molt minço, t'agrairia que dirigeixis la teva consulta a altres blog's d'EU com el de n'Emylse Mas o n'Eberhar Grosske, segur que et contestaran de forma agradosa.