14 de maig 2008

Generació videojoc.

Faixau-vos-hi bé, no és el que pareix. Així publicita PlayStation 3 les seves consoles, amb sexe, per que ho vulguem o no, el sexe ven. El que ven és capitalista. Vivim a una societat videojoc. Tot ha de ser perfecte. Els joves no perceben que viure au n societat capitalista és molt dur, ple de lideratges i lluites. Ahir en xerràvem a ca nostra, quan hi ha crisis, no hi ha feina, i molta gent ha de seguir pagant l'hipoteca, despeses corrent de la llar, el cotxe....
Quan hi ha bonança econòmica la gent amb doblers, n'hi guanyen (i molt!).
No podem continuar amb aquest ritme de vida, despesa i endeutament. El capitalisme no perdona amb totes les seves eines: les taxes d'atur, l'Euribor i els préstecs. Potser moltes famílies acabaran GAME OVER!

2 comentaris:

Ignasi ha dit...

Per desgracia, t'agradi o no, tu, jo ells... tots som productes d'un capitalisme. Una decissió, ésser capitalistes, que no ens impossen sinó que la triam a cada segon i la disfrutam.

Com diria en Rosseau, quan firmam el contracte social deixam d'ésser bons i naturals (simplificant, eh?) xD

Anònim ha dit...

Hola te vull avisar que el proper dissabte 24 de maig tanca les seves portes l'exposició Identitat Digital, que es troba al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma.

L'exposició està oberta de dilluns a dissabte de les 11 a les 21 hores, i diàriament es fan visites guiades i tallers de videocast i podcast, si vos interessa fer-ne un no dubteu en contactar-me.
A més, dijous 22 a les 19,30 hores tindrà lloc una taula rodona sobre la identitat blocaire, a càrrec d'Antonio Fernández Coca, Climent Picornell i Antoni Roig. T'hi esperam.

Per altra banda, te vull recordar que encara estàs a temps de participar en el concurs del projecte: si contestes l'enquestqa, si et crees un perfil en el catàleg d'identitats digitals de les Illes Balears i si recomanes l'exposició a un amic, tindràs tres punts per al sorteig de 15 IPODs. Anima-t'hi!!

T'agrairé que difonguis aquesta informació entre els teu entorn, per tal que puguin conèixer el projecte i participar en el concurs.

+ info: http.//www.identitatdigital.net i http://josomid.balearweb.net/