12 d’ag. 2007

Grosske vs Nanda

Sí, heu llegit bé. Nanda Ramon ha aconseguit guanyar al nostre estimat, àcid i polèmic Eberhard Grosske. Però no damunt d'un "ring", ni tampoc a una llacuna plena de fang (que hauria estat de divertit...) si no al món blogger. El post del nomenclàtor de Palma ha estat l'inici de que molts "fatxes" de la nostra illa comencin a fer polèmica. Vos deix un comentari que m'ha impressionat.

piedra | 12/08/2007, 14:36

Nanda seguro que estarías mejor haciéndole las lentejas a tu pareja,(si es que la tienes) en lugar de atentar contra nuestro pasado, gente como tú lo único que hacéis es crear odio y malestar entre los ciudadanos de bien, anda dedícate a otra cosa, que realmente das pena
ARRIBA ESPAÑA SIEMPRE

2 comentaris:

Manel ha dit...

Jo em vaig sentir especialment colpit per aquesta:

"Nanda, nunca olvides esto, Vencimos y Venceremos, y si hay que volver a pasar, pasaremos... ARRIBA ESPAÑA"

N'hi han que viuen en un sol món, pla i únic, en clau militar i agressiva. Que no surten al carrer i veuen que no estem al 1939?

Joan ha dit...

Jejejejejejeje Bon senyal que els naZi-onalistas de debò estiguin tan nerviosos davant les polítiques que duu a terme la regidora de Cultura. Vaig votar el Bloc per Palma de mala gana, però per ara no m'empenedesc gens ni mica.